Música

La programació musical de Nit de Mercats anirà a càrrec de la discogràfica CANADA Editorial:

Mercat de Sagrada Familia
20:00 – 21:30 Elsa de Alfonso Dj Set
21:30 – 22:30 Los Ganglios
22:30 – 00:00 Delorean Dj Set

Mercat de Santa Caterina
20:00 – 21:30 Tita Desustance
21:30 – 22:30 D’ Valentina
22:30 – 00:00 Ms Nina Dj Set

Elsa de Alfonso Dj Set

Elsa de Alfonso és una figura icònica de Barcelona, una artista atemporal submergida en un mar de romanticisme i excentricitat. La líder del grup Elsa de Alfonso i Los Prestigio destaca per la seva inquietud insaciable cap al pop avantguardista en totes les seves formes i així ho demostren els seus dj sets: sessions sempre lúdiques i exponents d’un gust exquisit.

Elsa de Alfonso Dj Set

 

Los Ganglios

Los Ganglios són un grup únic que no encaixa amb cap etiqueta i que s’ha estès sense parar gràcies als seus increïbles videoclips de hits imparables amb lletres memorables que conformen un retrat sarcàstic i intel·ligent de la cultura ibèrica 2.0. Amb quatre discs en la seva biografia, Los Ganglios s’han guanyat el reconeixement com a grup genuí i és estimat per molts.

Los Ganglios

 

Delorean Dj Set

Delorean és un dels referents més destacats de la música electrònica europea. El quartet provinent de Zarautz va créixer a Barcelona i ha fet la volta al món mostrant un dels directes de música de ball més sòlids del moment. En aquesta ocasió, ens acompanyaran amb la seva faceta de dj set, on donaran a conèixer el seu bon gust i una bona interpretació de la pista de ball.

Delorean Dj Set

 

Tita Desustance

Tita Desustance és co-directora i presentadora del programa “El Bloque”. Des que l’any 2012 van aparèixer a YouTube els primers artistes de l’actual escena urbana, ha dedicat part del seu treball a mitjans com “Concepto Radio”, “Playground”, “Beatburguer”, “Broadly/Vice”, “Tencationes” o “Tiu” i ha analitzat a fons aquest moviment. El seu ventall d’estils va des del trap i el reggaeton fins a la música de club perifèric.

Tita Desustance

 

D’ Valentina

Als seus 17 anys, D’ Valentina és una de les figures emergents amb més futur del panorama de la música urbana estatal. El seu so és fresc, la seva veu additiva i en les seves cançons barreja el trap, el new dancehall, l’afropop, soul i R’N’B sense perdre la seva identitat. Només cal veure un parell de vídeos seus per percebre que ens trobem davant d’una artista especial a punt d’explotar.

D' Valentina

 

Ms Nina Dj Set

Ms Nina és una de les dones de moda. En boca de tots, emblema del Reggaeton femení i responsable d’alguns dels lemes populars del moment, “Ms Nina” ha canviat les regles del gènere i n’ha estirat els límits. Autora de hits inoblidables i d’una presència encantadora, ens atansa el Reggaeton més audaç en una de les seves, sempre divertides, aparicions com a dj.

Ms Nina Dj Set